Hold dig opdateret med nyheder og kampagner ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følg os på div. social media. Find os på instagram, facebook og twitter.

 

Om Os

Lidt om os

Vores koncept

Le Poêlon D’or går i al sin enkelthed ud på at hygge.
Vi har taget de bedste elementer fra fransk madlavning og forsøgt at sammensætte det til en komplet oplevelse.

Vi forsøger hele tiden af skabe de bedste rammer for en kulinarisk oplevelse til vores gæster. At spise ude handler om langt mere end at blive mæt, vores sanser vil tilfredsstilles, atmosfæren og stemningen omkring os betyder derfor enormt meget for den samlede oplevelse.  Vi går derfor meget op i at bruge råvarer af høj kvalitet, da det og kokkens gode håndværk bidrager positivt til en god aften.

Et måltid mad blandt venner eller familie foranlediger til samtale. Derfor har vi i vores canapéer udvalgt en masse dejlige små retter, du kan spise til forret eller sammen med en af vores hovedretter.

Vores vision

Vi stræber efter at levere en god oplevelse for vores gæster. Det gælder både maden, vinen og i særlig grad den hyggelige stund med ens nære. Særligt den hyggelige stund over et stykke mad er noget vi, i høj grad selv nyder og vi vil gerne dele den samme glæde ved mad som vi selv oplever.  Ved at have et mindre udvalg af lækre canapéer og hovedretter, tilberedt med sæsonens råvarer, kan vi levere et måltid der er prisdygtigt og vores kære gæster går derfra mætte og tilfredse.

error: Content is protected !!