Værtsparret Sandra Larsen og Bjørn Lauridsen mødte hinanden i 2002 gennem hospitalitybranchen i Norge. Begge var på dette tidspunkt ufaglært og benyttede hospitality branchen til at udleve deres gastronomiske passioner og ikke mindst møde spændende mennesker rundt omkring i verdenen.

Først i 2010 tog værtsparret deres fagbrev gennem det velkendte badehotel Molskroen. Med yderligere inspiration fra de charmerende franske bistroer og caféer i Aarhus har værtsparret sammensat et fransk/nordisk inspireret køkken, hvor den gode mad fra de rigtige råvarer prioriteres højere end kosmetisk råvaremanupulation. Ikke at der er noget galt i det, men prioriterer man råvarer og smag højere, får man rigtig meget for pengene på ONE TEN Providence. 

I 2014 åbnede værtsparret sin første restaurant i det sønderjyske. Her var primært tale om større selskabs- og eventrestauranter med større cateringopgaver ved siden af den daglige café og restaurantdrift. Hver fredag kunne man ekskusivt reservere plads i restauranterne, med mulighed for at smage maden, som der blev serveret til selskaberne. Konceptet hed Restaurant Le Gourmand, der skulle være et stemningsfyldt samlingssted for madelskere uden alt for meget etikette - men hellere god stemning ved at være social omkring vellavet mad og god vin.

Med åbningen af Restaurant ONE TEN Providence i sommeren 2023 fokuserer værtsparret mere på de populære aftener, som konceptet Restaurant Le Gourmand gav på deres tidligere restauranter. Det er stadig muligt at holde små, eksklusive selskaber på Restaurant ONE TEN. Dog har restauranten kun plads til omkring 50-60 spisende gæster på samme tid. Selv om det ikke lyder af så meget, har flere allerede oplevet fordelen ved de mindre og intime selskaber - både sammen med andre selskaber - og hvor man kan leje hele restauranten eksklusivt for sit eget arrangement. Ikke det værste sted af afholde sin families nytårsaftens fest med blot nogle få minutters gang til rådhuspladsen...

 .

Sandra Larsen

.

Bjørn Lauridsen