Forretter
(serveres med ONE TENs hjemmebagte, økologiske brød og smør)
Friskrørt tatar af økologisk okse med klassisk garniture - rørt tableside naturligvis - 138,-
Hjemmegravad Nordsølaks med ørredrogn og skilt sauce på sødet kærnemælk og dildolie - 128,-
Økologisk chevre fra Tebstrup på seng af rodfrugtssalat og grønt - 108,-
_______________________________________
Hovedretter
Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt kalvesteg på dansk kvie med karameliseret demiglace og garni du jour - 238,-
Jarret de Porc - Ølbraiseret spoleben med braiseringsjus, kartoffelmos og løgkompot med syltede sennepskorn - 228,-
Torskeart en papilotte dampet med urter, smør og hvidvin - 218,-
Tournedos af oksemørbrad - flamberet tableside i portvin og brandy - med garni du jour - 348,- pp (anbefales at reservere online med besked i noterne)
_______________________________________
Desserter
Udvalg af Europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og karamelliserede valnødder - 138,-
Klassisk Créme Brûlée - 110,-
Gateau Marcel med syrlig kompot, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri). - 128,-
_______________________________________
Vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand
2 glas - 225,- (forret og hovedret)
3 glas - 300,- (forret, hovedret og dessert)
4 glas - 375,- (forret, hovedret, ost og dessert)
Se i øvrigt vore kampagnemenuer her