Forretter

(serveres med ONE TENs hjemmebagte, økologiske brød og smør)

Friskrørt tatar af økologisk okse med klassisk garniture - rørt tableside naturligvis - 138,-

Hjemmegravad Nordsølaks med ørredrogn og skilt sauce på sødet kærnemælk og dildolie - 128,-

Økologisk chevre fra Tebstrup på seng af rodfrugtssalat og grønt - 108,-

_______________________________________

Hovedretter

Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt kalvesteg på dansk kvie med karameliseret demiglace og garni du jour - 238,-

Jarret de Porc - Ølbraiseret spoleben med braiseringsjus, kartoffelmos og løgkompot med syltede sennepskorn - 228,-

Torskeart en papilotte dampet med urter, smør og hvidvin - 218,-

Tournedos af oksemørbrad - flamberet tableside i portvin og brandy - med garni du jour - 348,- pp (anbefales at reservere online med besked i noterne)

_______________________________________

Desserter

Udvalg af Europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og karamelliserede valnødder - 138,-

Klassisk Créme Brûlée - 110,-

Gateau Marcel med syrlig kompot, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri). - 128,-

_______________________________________

Vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand

2 glas - 225,- (forret og hovedret)

3 glas - 300,- (forret, hovedret og dessert)

4 glas - 375,- (forret, hovedret, ost og dessert)


Se i øvrigt vore kampagnemenuer her


Reserver bord

1